Mercedes-Benz Ruitreparatie


Dat verdwaalde steentje dat een sterretje in uw voorruit tikte, kan u duur komen te staan. Bij lage temperaturen neemt de kans toe dat een sterretje een scheurtje wordt. En moet u al snel de hele voorruit laten vervangen. Echt iets om snel te regelen. Bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven – waar ruitreparatie meestal gratis is.


Mercedes-Benz Dealer Bedrijven repareert de ongewenste ster in uw voorruit met de juiste gereedschappen en materialen nagenoeg onzichtbaar. Voor reparatie aan uw voorruit bent u bovendien volledig verzekerd (vanaf WA-beperkt-cascoverzekering). Ook voor volledige vervanging van uw autoruit is Mercedes-Benz Dealer Bedrijven het aangewezen adres.


Het is belangrijk dat de ruiten van goede kwaliteit zijn en vakkundig worden geplaatst. Zo maakt de voorruit van uw Mercedes-Benz deel uit van de veiligheidsconstructie van de auto. Het correct functioneren van de regensensor is bijvoorbeeld medeafhankelijk van de montage kwaliteit van de voorruit. Het gebruik van Mercedes-Benz originele onderdelen en vakkundige montage is essentieel. Voor volledige vervanging van de voorruit hanteren enkele verzekeringsmaatschappijen een eigen risico. 


Wilt u uw voorruit laten repareren? Neem dan nu contact op met de afdeling schade van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Wij hebben erkende schadeherstel afdelingen in twee van onze vestigingen:


Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn


Mercedes-Benz Den Haag


Bel in geval van schade direct met één van onze medewerkers via: 

070-3400 300 (binnen kantooruren) of

00800-1 777 7777 voor onze 24h Service.

 

Houd uw groene kaart bij de hand!        

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart