Schadeherstel Alphen a/d Rijn

Autoschadeherstel voor alle merken personenwagens, bestelwagens en trucks.

Schadeherstel bij Schade Centrum Alphen a/d Rijn.

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Of het nu een licht of een zwaarder schadegeval betreft, wij maken uw auto weer snel en vakkundig als nieuw. Bij elk schadegeval is het van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld. Zodat de waarde van uw auto niet terugloopt. Maar soms ook – veel belangrijker – zodat uw veiligheid niet in het gedrang komt.


De keuze blijft altijd aan u.
Bij Schadeherstel Alphen bent u voor autoschadeherstel aan het goede adres. Wij hebben alle benodigde kennis en kunde in huis. Zo blijft uw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een ander schadeherstel-bedrijf waar zij zelf zaken mee doet, de keuze blijft altijd aan u. En ook u kunt dus kiezen voor Schadeherstel Alphen. Niet alleen vormt het herstellen van autoschade al jaren de kern van ons bedrijf, wij kunnen u ook helpen met de administratieve verwerking. Verder hebben wij een perfect opererende, actieve onderhoudsservice die u te allen tijden kan helpen in haar modern uitgeruste werkplaats.


Onze diensten
Schadeherstel Alphen te Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in het herstel van ALLE merken personenauto’s, bestelwagens en zelfs trucks. Het gebruik van originele merkonderdelen garandeert het behoud van de strengste kwaliteit- en veiligheidseisen van uw auto.


Onze garanties
Schadeherstel Alphen is gecertificeerd voor:

Mercedes-Benz Erkend Schadeherstel
Hiqure Quality Repair
Erkend Duurzaam
ISO 9001:2008

ISO 14001:2004  
 

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Focwa Eurogarantbedrijf en BASF/Glasurit.

Kwaliteitsdenken en het werken volgens de strengste normen zit ons in de genen. En daarvan kunt ook u gebruik maken.

Maak een afspraak of stel uw vraag. Wij zijn u graag van dienst! 


Contact:
Schadecentrum Alphen
De Schans 25
2405 XX Alphen a/d Rijn

Telefoon: 0172 - 427590 


Afspraak maken


 
 
 
 
 
 Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart