• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Omdat autoschade al vervelend genoeg is.

Repair & Reconnect Den Haag

  •  

Repair & Reconnect Den Haag

 


Een klein deukje kan grote gevolgen hebben. Een sensor die opnieuw gekalibreerd moet worden, of een camera die vanwege de plaatsing van een nieuwe ruit niet meer goed werkt. Er is altijd een kans op elektronische schade achter de zichtbare schade. Dit kan bijvoorbeeld het autonoom remsysteem of de voetgangersdetectie beïnvloeden terwijl wij, u en andere weggebruikers juist op deze systemen vertrouwen. Ons autoschadeherstelbedrijf in Den Haag is gespecialiseerd in het herstel van kleine tot zeer complexe schade. Wij verwijderen krassen, herstellen lakschade en kunnen uitdeuken zonder spuiten, en voeren spotrepair uit. Wij zorgen ervoor dat we, met de nieuwste technologische ontwikkelingen voor het beste autoschadeherstel kunnen zorgen.

Bel daarom altijd uw Mercedes-Benz Dealer in geval van schade, want wij kunnen zien wat er achter de schade verborgen zit.

Wij herstellen alle merken en modellen, ondanks dat we onderdeel zijn van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven. Wat blijft is de Mercedes-Benz kwaliteit. Ook bij het schadeherstel van uw auto, ongeacht het merk.

Autoschade?

Neem contact op met ons Schadecentrum in Den Haag:

Donau 42, 2491 BA Den Haag, 070 - 3400 300
Tip: houd uw groene kaart bij de hand!


Vele autoschade verzekeringsmaatschappijen

Wij wikkelen af met grote verzekeringmaatschappijen zoals Interpolis, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Mercedes-Benz Insurance Service, Aegon en vele anderen. Bent u benieuwd of wij voor uw verzekeringsmaatschappij werken? Neem dan gerust contact met ons op via tel 070 - 3400 300. 


 

 

Waar bent u naar op zoek?