MobiloVan


Bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is uw mobiliteit onze drijfveer.

Wie beroepsmatig onderweg is, moet zeker zijn dat hij aankomt. Met Mercedes-Benz MobiloVan zorgen wij ervoor dat u verder kunt rijden bij een technisch defect en startproblemen. MobiloVan biedt snelle hulp door een monteur ter plaatse, of er kan een vergoeding voor de taxi- of hotelkosten geregeld worden of een vervangend voertuig beschikbaar gesteld worden. 

 

Tot 30 jaar zekerheid.
Er bestaan heel wat mobiliteitsdiensten. Maar Mercedes-Benz MobiloVan is bijzonder: door regelmatig onderhoud volgens de Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften kunt u tot 30 jaar zorgeloos rijden. Daardoor staan uw Citan, Vito of Sprinter praktisch onophoudelijk voor u klaar. En: ook medewerkers die met uw voertuig onderweg zijn, kunnen van de diensten gebruikmaken.

 

Stopt niet aan de grens. 
Mercedes-Benz beschikt over een van de dichtste servicenetwerken in Europa. Ongeveer 3.000 Mercedes-Benz servicepartners helpen u bij een pechgeval snel weer op weg.. Professioneel en de klok rond. Op de wegen van vrijwel heel Europa kunt u gebruik maken van de diensten van Mercedes-Benz MobiloVan.* 
MobiloVan
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u te adviseren over MobiloVan.


 
 
 
 Voor welke modellen geldt het langetermijn-mobiliteitspakket?

Mobility MobiloVan geldt voor alle nieuwe Citan-,
Vito en -Sprinter -modellen [1]

  • Met eerste inschrijving vanaf 01/10/2012
  • Die door Daimler AG of de Mercedes-Benz verkooporganisatie in het geldigheidsgebied verkocht en afgeleverd werden.
  • En die op dat tijdstip in deze landen ingeschreven zijn en gebruikt werden.

1] Let op de geldende uitsluitingen. Zo geldt Mercedes-Benz MobiloVan bijvoorbeeld niet bij nalatigheid. Uitgebreide informatie vindt u bij onze erkende Mercedes-Benz servicepartners of in de aanvullende handleiding in de wagen.


[2] Geldt voor reparaties die onder de garantie voor nieuwe voertuigen, de garantie tegen materiŽle defecten of coulance werden uitgevoerd en langer dan twee uur duren.

Breng uw erkende Mercedes-Benz servicepartner tijdig op de hoogte zodat hij voor uw mobiliteit kan zorgen terwijl uw voertuig in herstelling is.


[3] Inclusief afhaalservice voor het voertuig.


[4] Alternatief voor de andere mobiliteitsdiensten.

Een goed gevoel
De eerste twee jaar na de eerste ingebruikname rijdt mobiliteit automatisch mee. Daarna wordt Mercedes-Benz MobiloVan van onderhoudsbeurt tot onderhoudsbeurt vernieuwd, tot maximaal 30 jaar. Daar hoeft niet voor worden bijbetaald. Enige voorwaarde is dat u de onderhoudsbeurt volgens de Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften laat uitvoeren.

 

Meer informatie, download dan de handleiding van MobiloVan


Overigens: Ook als u uw voertuig tweedehands hebt gekocht, heeft u er recht op. Het volstaat om een onderhoudsbeurt volgens de Mercedes-Benz fabrieksvoorschriften te laten uitvoeren. 

 

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart