Schadeherstel bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.


Omdat schade al vervelend genoeg is.

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Of het nu een licht of een zwaarder schadegeval betreft, wij maken uw auto weer snel en vakkundig als nieuw. 


Bij elk schadegeval is het van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld. Zodat de waarde van uw Mercedes-Benz niet terugloopt. Maar soms ook – veel belangrijker – zodat uw veiligheid niet in het gedrang komt. Alleen bij ons, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, bent u voor schadeherstel aan het goede adres. Wij hebben alle benodigde kennis en kunde in huis én gebruiken uitsluitend originele Mercedes-Benz onderdelen. Zo blijft uw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstel-bedrijf waar zij zelf zaken mee doet, de keuze blijft altijd aan u. Breng uw Mercedes-Benz voor schadeherstel naar zijn thuishaven.

 

Wij hebben erkende schade afdelingen in twee van onze vestigingen:


  1. Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn

  2. Mercedes-Benz Den Haag

Bel in geval van schade direct met een van onze medewerkers via: 070-3400 300 (binnen kantooruren) of 00800-1 777 7777 voor onze 24h Service.

 

Tip:Houd uw groene kaart bij de hand!

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart