Schadeherstel bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven.

Omdat schade al vervelend genoeg is.

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Of het nu een licht of een zwaarder schadegeval betreft, wij maken uw auto weer snel en vakkundig als nieuw. 


Bij elk schadegeval is het van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld. Zodat de waarde van uw Mercedes-Benz niet terugloopt. Maar soms ook – veel belangrijker – zodat uw veiligheid niet in het gedrang komt. Alleen bij ons, Mercedes-Benz Dealer Bedrijven, bent u voor schadeherstel aan het goede adres. Wij hebben alle benodigde kennis en kunde in huis én gebruiken uitsluitend originele Mercedes-Benz onderdelen. Zo blijft uw auto voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen. Ook al verwijst uw verzekeringsmaatschappij u naar een schadeherstel-bedrijf waar zij zelf zaken mee doet, de keuze blijft altijd aan u. Breng uw Mercedes-Benz voor schadeherstel naar zijn thuishaven.

 

Wij hebben erkende schade afdelingen in twee van onze vestigingen:


  1. Mercedes-Benz Alphen a/d Rijn

  2. Mercedes-Benz Den Haag

Bel in geval van schade direct met een van onze medewerkers via: 070-3400 300 (binnen kantooruren) of 00800-1 777 7777 voor onze 24h Service. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan in onderstaand formulier uw gegevens achter. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. 


Neemt contact met mij op. 

 
 
 
 
 


 


 

Tip:Houd uw groene kaart bij de hand!

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart