• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Wie ruilt, rijdt groener

Mercedes-Benz originele ruilonderdelen

  •  

Mercedes-Benz originele ruilonderdelen

 


Echte kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn: Mercedes-Benz ruilonderdelen voldoen aan dezelfde kwaliteitsstandaard als de originele onderdelen, maar zijn wel circa 35% goedkoper. Met Mercedes-Benz originele ruilonderdelen is er voor elke vraag een oplossing. Complexe onderdelen of complete aggregaten? Met originele nieuwe of ruilonderdelen leveren wij altijd maatwerk.

Hergebruik van originele onderdelen maakt Mercedes-Benz originele ruilonderdelen niet alleen zeer voordelig, maar ook uiterst milieuvriendelijk. Wie ruilt, rijdt groener.

Het spaarzame alternatief
Originele Mercedes-Benz ruilonderdelen zijn een voordelig en milieuvriendelijk alternatief. Hoge kwaliteit en gecontroleerde veiligheid voor een eerlijke prijs – tot 50% goedkoper. En met dezelfde fabrieksgarantie als een nieuw onderdeel.

Streng gecontroleerde kwaliteit volgens de nieuwste stand der techniek
Mercedes-Benz originele ruilonderdelen zijn onderworpen aan dezelfde kwaliteitseisen als onze nieuwe onderdelen. Ze worden door specialisten hersteld en aan de nieuwste stand der techniek aangepast. Daardoor beantwoorden ze in betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid weer aan de hoge eisen van Mercedes-Benz.

Spaarzaam omspringen met natuurlijke hulpbronnen
Dit ligt ons bijzonder na aan het hart: spaarzaam omspringen met beperkte natuurlijke hulpbronnen is vandaag belangrijker dan ooit. Mercedes-Benz neemt deze verantwoordelijkheid al vele jaren op zich.

Want ook met het gebruik van de originele ruilonderdelen van Mercedes-Benz beschermen wij onze planeet heel actief en duurzaam door minder energie te verbruiken, minder waardevolle grondstoffen te gebruiken en minder schadelijke stoffen uit te stoten.

Elk oud onderdeel dat door ons kan worden gerecycleerd, spaart immers de productie van een nieuw onderdeel uit – en daardoor ook energie, arbeid, materiaal en de kosten die daardoor ontstaan. Een voordeel dat zo groot is dat we bijna alle oude onderdelen bij de aankoop of inbouw van een origineel ruilonderdeel als betaling kunnen aanvaarden. Het principe is al even eenvoudig als geniaal en u, u trekt duidelijk de groene kaart.

 

Waar bent u naar op zoek?