• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Wie zijn wij?

  •  

Wie zijn wij?

 


Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is als fabrieksvestiging 100% eigendom van het moederconcern van Mercedes-Benz A.G.. Met in totaal 6 vestigingen en ca. 350 medewerkers zijn wij in zuid-west Nederland d dealer voor Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, Mercedes-Maybach en Mercedes-AMG. Daarnaast zijn wij als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en zijn wij partner van het Mercedes-Benz Classic Center.

MBDB bestaat meer dan 80 jaar. De hoofdvestiging is gevestigd op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag. Daarnaast heeft ons bedrijf vestigingen in Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen.

Onze Missie
"Klantverwachtingen overtreffen door constant te innoveren met de beste medewerkers die van uit de kernwaarden respect, integriteit en openheid met passie en drive werken in een dynamische en transparante omgeving, waar klanten zich thuis voelen"

Onze auto's worden gezien als de standaard als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid, luxe en comfort. Het is onze doelstelling de verwachtingen van het rijden met een Mercedes-Benz te overtreffen. In alle vestigingen van Mercedes-Benz Dealer Bedrijven treft u medewerkers die u actief en open tegemoet treden en die altijd net dat stapje extra doen om dit waar te maken.

Kwaliteit en Milieu
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven levert kwaliteit op het gebied van mobiliteit door hoogwaardige en vernieuwende producten en diensten. Deze producten en diensten moeten voldoen aan rele eisen en verwachtingen van onze klant en zo mogelijk worden deze klantwaarden overtroffen. De mate waarin het dealerbedrijf voldoet aan deze verwachtingen bepaalt in hoge mate de tevredenheid van onze klanten en daarmee het succes van de organisatie. Het werken aan kwaliteit is een uitgangspunt voor de hele bedrijfsvoering. Daarom behoort kwaliteitsverbetering tot de taak van elke medewerker. De basis wordt hiervoor gevormd door de wil om continu te verbeteren, individueel te ontwikkelen, de aangeboden producten en diensten te blijven afstemmen op de wensen van klanten, op een juiste manier om te gaan met medewerkers en omgeving en door binnen ons bedrijf personen verantwoordelijk stellen voor het uitvoeren van taken op het gebied van kwaliteits- en milieuaspecten. Onze belangrijkste ondernemingsdoelstellingen en toekomstplannen zijn dan dus ook hierop gericht. Maatschappelijke verantwoording ten aanzien van het milieu nemen wij serieus door minimaal te voldoen aan alle van toepassing zijnde wet- en regelgeving, een zo min mogelijke belasting van het milieu te veroorzaken en door doelstellingen te formuleren om bijvoorbeeld CO2-uitstoot te reduceren en afval te verminderen. De gemaakte strategische keuzes en de klantwaarden zijn vertaald in ons IBV-systeem. Kwaliteit, het werken volgens het IBV-systeem en beheersing van milieuaspecten is voor ons geen vrijblijvende zaak, maar een verplichting die we ons zelf opleggen.

Wij zien deze inspanningen beloond in een steeds groter aantal meer dan tevreden klanten. Afgelopen jaren zijn wij op het gebied van klantentevredenheid dan ook regelmatig in de prijzen gevallen. Wij hopen dat ook u tot onze groep van meer dan tevreden klanten gaat behoren en wij verwelkomen u dan ook heel graag in onze filialen!

Algemene voorwaarden MBDB-dealerbedrijven

 


 

Waar bent u naar op zoek?