• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Mercedes-Benz (Young) Classic Service.

  •  

Mercedes-Benz (Young) Classic Service.

 


Als “uitvinder” van de automobiel heeft Mercedes-Benz binnen de autowereld een historie als geen ander. Deze historie, gekoppeld aan de hoge kwaliteit van onze auto’s, resulteert wereldwijd in een indrukwekkend rijdend wagenpark van Mercedes-Benz personenauto’s van alle bouwjaren vanaf 1900 tot heden.

Mercedes-Benz koestert de historie en stelt zich zeer actief op bij het in stand houden van dit wereldwijde wagenpark. Het beste en meest bekende voorbeeld hiervan is het Mercedes-Benz Classic Center in Fellbach. Een centrale ontmoetingsplaats, waar liefhebbers en eigenaars van klassiekers van de merken Daimler, Benz, Mercedes en Mercedes-Benz, terecht kunnen voor diensten variŽrend van aanschaf, verhuur, onderhoud en reparatie tot complete restauratie aan toe.

Maar Mercedes-Benz gaat verder. Om de dienstverlening aan bezitters van Mercedes-Benz Classic Cars te optimaliseren is besloten om wereldwijd, door de fabriek streng geselecteerde, partners van het Mercedes-Benz Classic Center te Fellbach aan te stellen. Bij deze partners kunnen eigenaren van klassiekers terecht voor onderhoud, reparatie en advies op hetzelfde hoge niveau als men in Fellbach zou krijgen, maar zonder dat men speciaal daarvoor de reis naar Duitsland hoeft te maken.

Inmiddels zijn er officiŽle Mercedes-Benz Classic Partners in Duitsland, Zwitserland, de VS en sinds september 2009 ook in Nederland. Want Mercedes-Benz Dealer Bedrijven mag zich sinds deze datum de enige officiŽle Mercedes-Benz Classic Partner van Nederland noemen.

Bij Mercedes-Benz Dealer bedrijven richten we ons met name op de zogenaamde Young Classics: auto’s uit de jaren ’60, ’70 en’80. Alle kennis en specialisatie is in huis om aan deze auto’s alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, geheel in eigen beheer, te verrichten. Voor auto’s van oudere bouwjaren zal veelal gebruik gemaakt worden van de specifieke kennis en kunde van het Classic Center in Fellbach waar we nauw mee samenwerken.

GeÔnteresseerd in onze expertise en service op het gebied van (Young) Classics, neem dan contact op met ťťn van onze specialisten:

Voor onderhoud en reparatie:

Frits Scherpenzeel
Telefoon: +31 (0)70 3 400 357
Fax: +31 (0)70 390 87 36
e-mail: frits.scherpenzeel@mercedes-benz.com

Voor onderdelen en accessoires:
Patrick Tanasale
Telefoon: +31 (0)70 700 14 69
Fax: +31 (0)70 340 04 29
e-mail: parts-forepark@mercedes-benz.com

Voor in- en verkoop:

Willem-Jan Beving
Telefoon +31 (0) 70 3 400 439
e-mail: willem.jan.beving@mercedes-benz.com

 

Waar bent u naar op zoek?