• Personenwagens
  • Bedrijfswagens
  • Trucks
  • smart

Zeker mobiel blijven.

Mercedes-Benz Mobilo.

  •  

Mercedes-Benz Mobilo.

 


Uw Mercedes-Benz is standaard uitgerust met het mobiliteitspakket Mercedes-Benz Mobilo. Dat betekent: u kunt met een gerust gevoel vertrekken. Als u onderweg een probleem hebt met uw auto, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse. Zo komt u in elk geval op uw bestemming.

In deze situaties blijft u mobiel:

Technisch defect en startproblemen
Als uw auto niet start of door een onvoorspelbaar technisch defect niet kan rijden, bijvoorbeeld door een lege accu of bandenpech.

Kleine voorvallen
Bij een onjuiste behandeling van het voertuig waardoor onverwachte pech onderweg wordt veroorzaakt. Bijvoorbeeld bij te weinig of verkeerde brandstof of bij het verlies van de sleutel van uw auto.

Ongeval en vandalisme
Als uw auto niet meer kan rijden, bijvoorbeeld door lekke banden of door een ongeval. Indien nodig helpen we u bij het organiseren van het afslepen van het voertuig. Bij schade in het buitenland zorgen wij voor rechtsbijstand en een tolk.

Vernieuwing van Mobilo

Vanaf de datum van de kentekenregistratie van uw Mercedes-Benz, is Mobilo 2 jaar lang geldig.
Voor Mercedes-Benz voertuigen met een kentekenregistratie vanaf 01/04/2008 en voor Viano's met een kentekenregistratie vanaf 01/01/2012 is Mobilo 2 jaar lang geldig.

Daarna kan Mobilo steeds opnieuw worden vernieuwd met 1 jaar. Een onderhoudsbeurt bij een Mercedes-Benz dealer volstaat daarvoor. Bij regelmatig onderhoud blijft Mobilo op die manier tot 30 jaar lang geldig!

Opnieuw instappen

Neem voor de volledige voorwaarden contact op met uw dichtstbijzijnde Mercedes-Benz dealer.

Aanvullende handleiding

Download de aanvullende handleiding met informatie over Mercedes-Benz Mobilo, garanties en de Mercedes-Benz Service24h.

Aanvullende handleiding


 

Waar bent u naar op zoek?